Vervangen speeltoestellen Brede School De Kraal

11/06/2020

Bewoners van diverse straten rondom Brede School De Kraal kregen in december vorig jaar een brief van de gemeente dat de speeltoestellen rondom De Kraal worden vervangen. Het schoolplein van de school maakt deel uit van de openbare ruimte van de gemeente. De speelvoorzieningen worden niet alleen gebruikt door leerlingen, maar ook door spelende kinderen uit de buurt, zowel voor als na schooltijd. Afhankelijk van het weer begint aannemer Germieco op maandag 6 juli met de voorbereidende werkzaamheden.
De uitvoering van de werkzaamheden gebeurt in de schoolvakantie (tussen 4 juli en 16 augustus). De werkzaamheden aan de verschillende speelplekken worden in fases gedaan, zodat er altijd een locatie veilig bereikbaar en speelbaar blijft voor kinderen.

Overlast
Tijdens de werkzaamheden kunt u overlast ervaren van geluid en machines. Gemeente en aannemer vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Niels Konijn, projectleider, via (0299) 452 452. Of stuur een mail aan speelplekjes@purmerend.nl.

Niels Konijn, Projectleider

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *