Wij Ondernemers

Bedrijven in de WijkDe website Weidevenner.nl is er voor bewoners in de wijken Weidevenne en Centrum. Veel van die bewoners zijn kleine ondernemers, zorgverleners, kunstenaars, zzp’ers noem maar op. Om bewoners, ondernemers en andere groepen met elkaar kennis te laten maken is er de rubriek Wij Ondernemers.
Iedereen die woont in Weidevenne of Centrum en een bedrijf, praktijk of een andere onderneming in een van deze wijken heeft kan zich aan de hand van de volgende vijf vragen in deze rubriek voorstellen.

 – Wie ben je / zijn jullie?  – Hoe lang bestaat dit  bedrijf, etc etc al?
– Wat voor bedrijf is het? – Hoe kunnen bewoners je/jullie bereiken
– Waarom hiermee begonnen?  

 

Geen reclame
Let op! Het is niet de bedoeling om reclame te maken. Het gaat er om dat de bewoners kennismaken met een bewoner die iets onderneemt in de wijk. Het vermelden van de website en contactgegevens is wel toegestaan, maar prijzen en aanbiedingen niet. Stuur de informatie naar redactieweidevenner@gmail.com. De redactie behoudt zich het recht voor om de tekst in te korten en te redigeren en beslist over het wel of niet plaatsen. Hierover is geen correspondentie mogelijk. Gecontroleerd wordt of de ondernemer daadwerkelijk in Weidevenne/Centrum woont en/of werkt. We horen graag van ondernemend Weidevenne en Centrum.