Kookworkshops Doekmeister Services

03/04/2020

Doekmeister Services is de kleine onderneming van Romeo Doekhi. Ik geef Surinaamse kookworkshops in samenwerking met mijn partners van de Hoek op de Emmakade 1a in Purmerend. Het bedrijfje is opgericht in 2019 (tegelijk met Doekmeister Music) en heeft als doel laagdrempelige kookworkshops te geven voor iedereen die Surinaams wil leren koken, gezellig met een hapje en drankje in de keuken.
Met de eigenaren van de Hoek zit ik in een allround coverband (Next Chapter). Toen ik begreep dat er op de Hoek ook kookworshops gegeven werden, werd ik hierdoor getriggerd mijn eigen wens vorm te gaan geven en mijn bedrijfje te starten. Daarnaast houd ik zeer van koken en was Doekmeister Services een feit.

Je kan ons bereiken op de Doekmeister Service Facebook pagina en via het emailadres doekmeister.services@gmail.com.
De Hoek is te vinden op hun website www.dehoek.nl of via email info@dehoek.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.