Zenbeauty

07/12/2018

Ik wil mij graag voorstellen bij deze als ondernemer.

Wie ben ik
Ik ben Anne Oosterling, moeder van een zoon en vrouw van mijn steun en toeverlaat Youri Oosterling. Ik ben zowel privé als zakelijke een echte informatie liefhebber, waardoor ik graag lees en documentaires kijk. Daarnaast is voeding een enorme hobby ( het bereiden en het opeten) en heeft de plantaardige keuken mijn voorkeur. Purmerend is mijn geboortestad en ik ben nog van de generatie, die in het oude stadsziekenhuis is geboren.

Wat voor bedrijf is het
Het betreft een schoonheidssalon aan huis, maar dan heel speciaal, omdat mijn woning stamt uit de periode van 1925. Hierdoor is de algehele sfeer van mijn huis en praktijk heel pittoresk. Ik woon aan het centrum op de Neckerstraat 11. De salon heet Zenbeauty en staat voor waxen, huidverbetering en ontspanning. Waar ik heel erg trots op ben is dat de praktijk een wachtkamer heeft. Het stukje ontspanning begint dus al voor dat de behandeling start, met een tijdschrift en een kopje thee. Zenbeauty is voor mij een platform om anderen te inspireren tot zelfzorg. De binnenkant en de buitenkant. Zelfzorg heeft in mijn ogen dan ook niets met ijdelheid te maken en des te meer met houden van wie je bent.

Waarom hiermee begonnen
Een eigen onderneming beginnen was voor mij altijd al een gegeven. In mijn familie werken enkel de jongeren in loondienst. Mijn generatie en ouder bezitten allemaal een eigen bedrijf waarvan geleefd kan worden. Ondernemen voelt voor mij niet alleen aan als genetisch aangeboren, maar behoort ook toe tot volledige creatieve vrijheid en doen waar je hart een sprong van maakt, zonder terug gefloten te worden. Oprecht kan ik zeggen dat het vak schoonheidsspecialist geen beroep voor mij is, maar in de categorie passie en roeping toebehoort. Het past namelijk heel erg bij mijn karakter om anderen te verzorgen en te helpen. Een vak waar ik energie en blijdschap van krijg.

Hoe lang bestaat het bedrijf al
Ik ga in januari open, dus ik ben momenteel druk bezig met de voorbereidingen. In februari houd ik een openingsfeest en is uiteraard de buurt van harte welkom voor een hapje en een drankje uit eigen keuken.

Hoe kunnen bewoners je bereiken
Men kan meer informatie vinden op www.zenbeauty9.webnode.nl (het betreft een tijdelijke website) en door middel van whatsapp of telefonisch contact ben ik te bereiken op 0641892784. Je kunt me nu al bellen voor een afspraak in januari. De officiële website waar nu nog aangewerkt wordt heeft ook de mogelijkheid om online te boeken.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 comments

 1. Desiree schreef:

  Heel veel succes en plezier!

 2. Femke schreef:

  Lieve Anne,

  Yes, binnenkort de opening van je salon!
  Ik maak graag een afspraak met je voor een heerlijke behandeling.
  Liefs Femke

 3. Fabienne van den Daal schreef:

  Heel veel succes Anne
  En kom gauw een keertje voor een behandeling
  Want ik weet dat het klasse is
  Gr Fabienne

 4. Marianne Bulder schreef:

  Lieve Anne
  Ik wens jou veel succes met je nieuwe onderneming. Een mooi initiatief mensen te helpen en te ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *