Miniview Paul van Meekeren, wijkwethouder Weidevenne

02/09/2018

Alle wijken in Purmerend hebben een wijkmanager, maar ook een wijkwethouder. Voor Weidevenne is dat Paul van Meekeren (D66) die in zijn portefeuille ook Communicatie en bewonersparticipatie, Energietransitie, Dierenwelzijn, Beusebos/Kom A7, Duurzaamheid en milieu, Onderwijs en Jeugd/jongerenwerk heeft. Daarnaast heeft hij als ambtsgebonden nevenfuncties: lid van het portefeuillehouders overleg (pho) Jeugd, lid denktank duurzaamheid, lid pho ISW afvalbeleid en lid bestuurlijk overleg regionale samenwerking Afvalwaterketen. Na een rondje door de wijk met wijkmanager Michael Lanting vond de redactie het hoog tijd om een praatje te maken met de nieuwe wethouder.

Ondanks wat startproblemen met apparatuur bleef de wethouder geduldig wachten en gaf daarna, midden in de wijk, uitleg over zijn werkzaamheden. Van Meekeren woont al geruime tijd in Weidevenne, maar kwam tijdens zijn wandeling met de wijkmanager toch een aantal verrassende zaken tegen. Als u de wethouder wilt spreken kunt u het Klantcontactcentrum (KCC) bellen (0299) 452 452) en vragen naar het secretariaat van de wethouder. Mailen kan ook: pl.v.meekeren@purmerend.nl

Wijkmanager
De wijkmanager is het aanspreekpunt van de wijk. Hij weet wat er speelt in de wijk dankzij zijn uitgebreide netwerk. Hij stimuleert de samenwerking in de wijk en heeft contact met bewoners, ondernemers, politie, organisaties, instellingen, woningcorporaties, sociaal wijkteam, scholen en de wijkwethouder. De wijkmanager voor Weidevenne is Michael Lanting, te bereiken via KCC (0299 452 452) of email m.lanting@purmerend.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *