Ingang stadhuis verplaatst

13/07/2021

Binnenkort naar het stadhuis? De (voorbereidende) werkzaamheden voor de bouw van een parkeergarage aan de voorkant van het gemeentehuis zijn begonnen. De hoofdentree is daarom voorlopig verplaatst naar de zijkant van het stadhuis, aan het Cramwinckelplantsoen. U kunt hier ook uw fiets neer zetten. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren aan het parkeerterrein Stationsplein of aan de achterkant van het stadhuis. Hier zijn ook de invalidenparkeerplaatsen. Van parkeerterrein via Kneppelbrug naar gemeentehuis is twee minuten lopen.

Door corona is het belangrijk dat iedereen in het stadhuis 1,5 meter afstand kan houden. Daarom wordt er nog steeds op afspraak gewerkt. Neem voor de zekerheid een mondkapje mee, het kan onverwachts druk zijn. Uiteraard houdt de gemeente zich aan de voorschriften zoals die zijn geadviseerd door het RIVM en dat wordt ook aan bezoekers gevraagd.

Bezoek stadhuis blijft op afspraak. Bel voor een afspraak met (0299) 452 452. Dit kan van maandag t/m donderdag van 8:30 uur tot 17:00 uur, vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur. Heeft u al een afspraak: Houd 1,5 meter afstand. Afspraken zijn zo veel mogelijk in de centrale hal. Betaal met pin en kom niet naar het stadhuis bij verschijnselen van verkoudheid, hoesten of koorts.

Een aantal producten kan online aangevraagd worden. Houd echter rekening met een langere verwerkingstijd. Heeft u vragen, bel dan (0299) 452 452. e-mail info@purmerend.nl   of  WhatsApp  06 – 222 46 060

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *