Winnares Sportpuzzel Weidevenner

04/05/2018

Van 3 tot 23 april stond als proef de Sportcontrainer in het Groengebied bij de glijbaan ter hoogte van de kruising Wonderfontein/Weidelandpad in Weidevenne. De redactie was op zoek naar leuke foto’s en meningen over deze sportcontrainer.
Als dank waren er vier vrijkaartjes te winnen voor het Spurd Leeghwaterbad, beschikbaar gesteld door Spurd. Als winnaar kwam Colette Middelkoop uit de bus met een groepsfoto van kinderen uit de Baaienwijk die iedere dag graag op de contrainer speelden. Zij vinden het jammer dat hij alweer weg is en hopen van harte dat dit speeltoestel voor jong en oud weer terugkomt. Het was een ontmoetingspunt in de wijk.

Colette:” Vanaf de eerste dag dat de contrainer in het park bij de Baaienwijk is geplaatst, wordt er door de kinderen en volwassenen van alle leeftijden iedere dag met heel veel plezier gebruik van gemaakt. De buurt hoopt dat er een permanente contrainer geplaatst gaat worden. Hierbij een foto van enthousiaste kinderen uit onze buurt in het park bij de Baaienwijk/ grote glijbaan. Iedere dag na het eten en als ze vrij waren ging mijn kind samen met buurtkinderen naar de contrainer. Lekker klimmen en hangen aan het touwrek. De speeltoestellen verderop zijn niet altijd geschikt voor de kleinere kinderen, deze wel. ”

Binnenkort kunt u weer een puzzel verwachten op de site, uiteraard met een leuke prijs.

Redactie Weidevenner.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *