Winnaar Paaspuzzel

30/03/2018

De oplossing van de Paaspuzzel Raar, maar Waar, was het glasvezelhuisje aan de Donaulaan bij de Wereldbol. Uit de vele goede inzendingen is Wim van Bakel als winnaar uit de bus gekomen. Medewerker Kevin overhandigde op 28 maart het boodschappenpakket van buurtsupermarkt Superrr in wooncentrum Heel Europa aan Ria Bakels, echtgenote van Wim. Ria: ” Wim was blij verrast dat hij de winnaar was geworden, hij zal de mand doorgeven aan zijn zoon die in de buurt woont en zeker klant zal worden van de Superrr”. Wim vindt het altijd erg leuk om uit te zoeken waar iets wat hij op tv ziet zich in werkelijkheid bevindt. Google Maps is daarbij zijn grote hulp. Bij de oplossing stuurde hij ook een aantal foto’s mee van het glasvezelhuisje bekeken vanuit Streetview.

De nieuwe prijsvraag wordt de mooiste/leukste/gekste sportfoto die gemaakt wordt bij de SportContrainer. Deze zal van 3 april tot en met zondag 22 april staan in het Groengebied bij de glijbaan ter hoogte van de kruising Wonderfontein/Weidelandpad in Weidevenne.Bij genoeg animo in de drie weken dat deze mobiele sportvoorziening in Weidevenne staat is de kans groot dat hij aangeschaft zal worden door de gemeente. Kijk voor meer nieuws op 3 april naar een verslag van de opening.

Inzenden van de foto met uw mening over de SportContrainer kan tot 23 april naar: redactieweidevenner@gmail.com. De winnaar krijgt maar liefst vier vrijkaarten voor het Spurd Leeghwaterbad. Volgens de redactie een goede reden om te gaan sporten

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *