Wijkkranten weer in de bus

08/10/2018

De wijkkranten zijn verleden week weer verspreid. Voor bewoners die de krant niet in de bus kregen of over het hoofd hebben gezien, is er de mogelijkheid een krant af te halen bij de speciale kiosken. Op meerdere plekken in de wijken staan blauwgele displays met wijkkranten. Bewoners van Weidevenne kunnen terecht bij Heel Europa aan de Genuahaven, de dierenartsenpraktijk aan de Gangeslaan en tot voor kort bij Primera op het Van Damplein. Deze laatste is echter een stukje verplaatst en staat nu binnen bij Kwalitaria.

Grotere displays met alle wijkkranten zijn te vinden in de hal van het gemeentehuis, leestafel Waterlandziekenhuis , bibliotheek en Strada (naast juwelier Brouwers)). Digitaal zijn de wijkkranten Weidevenne en Centrum te vinden op www.wijkkrantenpurmerend.nl en natuurlijk op www.weidevenner.nl .

Contact
In de wijkkrant Weidevenne zijn deze keer weer leuke en interessante artikelen te vinden over bijvoorbeeld de Noord/Zuidlijn, Kop West en een bijdrage van de wijkagent over hangjongeren. Heeft u een leuk idee, een tip, of wilt u iets delen met andere bewoners, neem dan contact op via info@weidevenner.nl. Voor contact met de website is het mailadres: redactieweidevenner@gmail.com.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *