Wijkkrant Weidevenne weer op de mat

31/10/2020

Deze week valt de Wijkkrant Weidevenne weer op de mat. De redactie, bestaande uit Ad Broeders, Ria Groot, Peter Mackaay en Adrie Wien heeft met medewerking van Chris de Vries weer voor veel informatie uit de wijk gezorgd. Opmaker Gerjan Stolp maakte er een prettig leesbare wijkkrant van. Koos van Lunteren ontbreekt helaas deze keer. Koos is door de redactie even in quarantaine gezet. Hij heeft zich laten testen op corona en zijn verhaal daarover komt in de volgende wijkkrant.

Op de voorpagina deze keer een artikel over Atti Bahadori die landelijke bekendheid kreeg door haar hongerstaking en overnachting in een tentje bij het Binnenhof. Dichter bij huis, aan de Kanaaldijk, wordt het ‘raadsel’ van de werkboot opgelost. Columbuzz is nog niet officieel geopend, maar met in achtneming van de regels kan er toch al gebruik van worden gemaakt. De wijkkrant ging een kijkje nemen.

Leefbaarheid
Het artikel in de vorige wijkkrant over leefbaarheid in de wijk leverde een aantal redacties op, waarvan enkele citaten in de krant zijn vermeld. Het nieuwe, maar zeer ervaren, redactielid Chris de Vries geeft een beschouwing en wijkmanager Michael Lanting laat weten open te staan om zaken te bespreken met bewoners.

Wijksportcoach
Ook de sport wordt niet vergeten. Voor ouderen (zestigplussers) ging de GoldenSports op het sportcomplex van FC Purmerend aan de Savannestraat van start en voor sport voor alle leeftijden wordt kennis gemaakt met wijksportcoach Kevin Frelink. Natuurlijk ontbreekt de puzzel ook deze keer niet.

De volgende wijkkrant verschijnt rond 17 december. Heeft u een leuk idee voor de krant? Mail naar info@weidevenner.nl. Geen krant ontvangen? De wijkkranten Weidevenne en Centrum zijn ook te lezen op weidevenner.nl.

 

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *