Wijkkrant Weidevenne weer in de bus

28/03/2019

Wijkkrant Weidevenne editie maart is weer bij de bewoners op de mat gevallen of in de brievenbus gekomen. De redactieleden zijn weer op pad geweest en wijkagent Bas Bakker geeft adviezen om inbraak te voorkomen. Natuurlijk worden ook de puzzelaars niet vergeten, voor hen staat er een nieuwe foto in de rubriek Ken je wijk waarmee een leuke prijs is te winnen. Deze uitgave heeft ook een internationaal tintje vanwege een verslag van de viering van het Chinese Nieuwjaar door de Stichting Chinese Cultuur, Zorg en Welzijn uit Weidevenne . Dichter bij huis is een artikel over de oplevering van De lamellen.

Verder is de krant deze keer gevuld met een tiental artikelen, waaronder een oproep van Marion van de Water en Kees van Lunteren voor pianospelers die treinreizigers muzikaal willen opvrolijken bij vertrek en aankomst. Irene Langerijs, coördinator van Buurtgezinnen.nl, verteld over steungezinnen en Femke de Wit, wijksportcoach voor Weidevenne bij Spurd, doet een boekje open over wat er in de wijk allemaal op sportgebied is te beleven. In aansluiting daarop wordt de start van Parklopen aangekondigd. Op het moment van drukken van de krant was de Kledingbank nog volop aan het zoeken naar vervangende ruimte, maar dat is inmiddels (voorlopig) opgelost.

Bezorgperikelen
Helaas moest de redactie nog een keer terugkomen op de bezorgperikelen bij de vorige uitgave. Hopelijk zijn de problemen nu opgelost, maar klachten kunnen worden gemeld bij www.rodimedia.nl/contactbezorgklacht. De kranten zijn ook af te halen bij de gele displays in Heel Europa, de dierenarts aan de Gangeslaan en Kwalitaria op het winkelcentrum (Van Damplein).

Digitaal is de wijkkrant te vinden op: www.weidevenner.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *