Wijkkrant Weidevenne weer in de bus

09/05/2020

Let op de brievenbus, want dit weekend vallen de wijkkranten in de zeven verschillende wijken in Purmerend weer op de mat. Net als vorige keer zit de wijkkrant als bijlage in de gecombineerde krant Purmerend op Zondag en Purmerends Nieuwsblad. Vanwege de coronacrisis is nu alles anders, maar Ad Broeders, Ria Groot, Peter Mackaay, Adrie Wien en Koos van Lunteren hebben er weer een leuke en interessante krant van gemaakt voor bewoners van Weidevenne, Kop West en omstreken.

Reporter Koos heeft deze keer een afspraak met Anita en Frits en ontdekt waar ‘zwandelaar’ voor staat. Samen met de hond Nova gaan ze op pad en krijgt Koos een indruk van wat mensen allemaal achteloos weggooien. Ad Broeders ging kijken hoe de balletjes rollen bij de bingo in heel Europa.

Nieuw boek
Ria Groot geeft een inkijkje in het gezin van haar dochter en hoe ze omgaat met het coronagebeuren. Peter Mackaay maakt van de nood een deugd en werkt aan zijn nieuwe boek. In de wijkkrant leest u er alles over. Voor mensen die behoefte hebben aan contact of praktische hulp is informatie te vinden over Clup Welzijn en boswachter Bas Rijs vertelt een interessant verhaal over de ecologische verbindingszone Weideveld.

Digitaal
Natuurlijk is er ook deze keer een puzzel in de rubriek Ken je wijk, waarmee een cadeaubon is te winnen. Alles bij elkaar weer een mooie wijkkrant met informatie voor bewoners van Weidevenne en omstreken. Heeft u de krant niet in de bus gekregen, (geen bezorging of Nee-Nee sticker) dan is hij, samen met de Wijkkrant Centrum, te vinden op weidevenner.nl onder digitale wijkkranten.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *