Vervangen speeltoestellen langs Weidelandpad

09/06/2020

Van de speeltoestellen langs het Weidelandpad bij De Jutter wordt regelmatig gebruik gemaakt. Niet alleen door de jeugd, ook volwassenen hebben de plek gevonden. Zeker in deze coronatijd worden de plek en toestellen gebruikt voor sporten in de openlucht. De toestellen staat er echter al een poosje en zijn inmiddels toe aan vervanging. Daarnaast hebben verschillende gebruikers van de speelplek bij het calisthenicspark en de grote glijbaan de gemeente gevraagd om daar meer speeltoestellen voor kleine kinderen (twee- tot vierjarigen) te plaatsen.

Omdat de speeltoestellen nabij Brasserie De Jutter aan vervanging toe zijn en de gemeente een verzoek heeft gekregen om de speelplek nabij de glijbaan voor alle leeftijden geschikt te maken is besloten om de bestaande speeltoestellen bij De Jutter te verwijderen. Er worden daar geen nieuwe speeltoestellen teruggeplaatst, maar het trapveld blijft wel behouden. Bij de glijbaan/calisthenicspark worden nieuwe speeltoestellen, geschikt voor kinderen van twee tot vier jaar, geplaatst. Hiermee wordt een speellocatie gecreëerd waar het hele gezin terecht kan om samen te spelen en te sporten.

Planning
Er worden meerdere speelplekken tegelijk aangepakt. Hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer deze speelplek klaar is. Het is de bedoeling om de werkzaamheden binnen drie tot vijf maanden af te ronden.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Niels Konijn via telefoonnummer (0299) 452 452 of stuur een e-mail naar speelplekjes@purmerend.nl

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *