Tweede postzegel- en muntenbeurs in de Kraal

06/10/2014

Na het succes van de postzegel- en muntenbeurs vorig jaar, is de basis gelegd voor een jaarlijks terugkerend evenement.  Op deze eerste editie kwamen zo’n 250 bezoekers af en deze waren allemaal zeer enthousiast! Op zaterdag 11 oktober van 10.00 – 16.00 uur is iedereen weer welkom.

De organisatie heeft met Sporthal De Kraal een prima locatie voor het houden van de verzamelbeurs gevonden. De gelijknamige Brede school de Kraal beschikt over een uitstekend verlichte sporthal met een oppervlak van ruim 700 m2. Pal naast de zaal bevindt zich een gezellige kantine waar men een hapje en drankje kan nuttigen. Om een breder publiek te bereiken richt de organisatie zich niet alleen op verzamelaars van postzegels/poststukken, munten/bankbiljetten en oude ansichtkaarten. Op deze algemene beurs zijn daarnaast ook andere verzamelobjecten welkom. Er zijn op deze beurs geen ruiltafels aanwezig.

Beurslocatie

Sporthal De Kraal beschikt zelf over een eigen gratis parkeergelegenheid en ook bij de aangrenzende bedrijven is in het weekend vrij parkeren mogelijk. Vanaf de A7 (afrit 4) is de beurslocatie eenvoudig te bereiken.

Zowel met het openbaar vervoer (bus en trein) is deze beurslocatie goed te bereiken. Treinreizigers kunnen gebruik maken van de Sprinter en uitstappen op Station Purmerend Weidevenne. Sporthal De Kraal bevindt zich op loopafstand van dit NS station.

Een directe verbinding met Busstation Amsterdam CS is er met Buslijn 308 en vanaf Halte Zoeloestraat is het slechts 2 minuten lopen naar de beurslocatie.

Datum Zaterdag 11 oktober 2014
Geopend 10.00 – 16.00 uur
Entree € 3,00 (Op vertoon van lidkaart “De Verzamelaar” € 2,00). Kinderen tot 16 jaar vrije entree.
Beurslocatie Sporthal De Kraal, Zambezielaan 278, 1448 PN Purmerend
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *