Tieners organiseren Griezel-disco in Columbuzz

17/02/2014

Griezeldisco in Columbuzz

Vooraan op de grond zitten Serena (wit gezicht) en Zoë (rood gezicht), twee actieve, gezellige en enthousiaste meiden die regelmatig jongerencentrum Columbuzz , onderdeel van Clup welzijn, bezoeken. Ze hadden onlangs bij de jongerenwerker aangegeven dat zij een Griezel-disco wilden organiseren voor hun leeftijdsgenoten.

Serena en Zoë waren met elkaar verantwoordelijk voor de uitnodigingen, aankleding, boodschappen, de bar, de garderobe en het organiseren van diverse spelletjes zoals Limbo en stopdans.

Spooky

Op een zaterdagavond begin februari was het eindelijk zover. Rond zeven uur stonden de eerste bezoekers al te popelen op de stoep. Om half acht was het al een gezellige drukte! Er werd de hele avond volop gedanst op de nummers die door DJ Rayendo en nieuwkomer DJ Misshandy vloeiend werden gemixt. Er werden ook diverse danswedstrijden met bijhorende prijsuitreikingen georganiseerd. De aankleding was spookachtig goed! Overal hingen griezelige versieringen en de bezoekers waren in de meest angstaanjagende outfits gekleed. Grote complimenten dus  voor de bezoekers zelf en natuurlijk voor de organisatoren.

De disco in Columbuzz (Australiëlaan 2) vindt ongeveer twee tot drie keer per jaar plaats en wordt georganiseerd voor en door tieners in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar. De organisatie van de disco is in handen van de tieners zelf, daarbij worden zij uiteraard  ondersteund door de jongerenwerker. Tijdens de disco mogen de bezoekers niet naar buiten. Er wordt geen alcohol geschonken en roken is niet toegestaan.

Voor meer informatie: d.karsten@clup.nl.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *