Purmerendse politiek gaat de markt op

01/09/2019

Niet iedereen heeft altijd de gelegenheid om met Purmerendse politici van gedachten te wisselen over het reilen en zeilen in Purmerend. Om het makkelijker te maken staan raads- en commissieleden dinsdag 3 september op de markt. Niet om gemeentespullen te verkopen, maar om met belangstellenden in gesprek te gaan over wat er speelt in de stad. Bewoners kunnen kennismaken, vragen stellen, ideeën/suggesties aangeven  of gewoon een kopje koffie of thee drinken en een praatje maken.
De kraam staat op de warenmarkt op de Nieuwstraat en is herkenbaar aan de groene beachvlag met het logo van de gemeente Purmerend. Iedereen is van harte welkom.

Dinsdag 3 september, Nieuwstraat van 09.00 tot 14.00 uur.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

1 comment

  1. Katinka de Boer schreef:

    Er moet nodig een veel beter armoedebeleid komen! U kunt mij bereiken op via redactieweidevenner@gmail.com voor informatie en advies heb veel adviezen voor het armoedebeleid van de gemeente.
    Ik ben ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting. Net afgestudeerd, Kom uit generatie armoede en heb diploma’s budgetcoaching, schuldhulpverlening en beschermingsbewind.
    Ken dus armoede en schulden van twee kanten.
    Ben op zoek naar een betaalde baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *