Parliamo Italiaanse les

06/02/2015

Wie ben je?

Ik ben Julie-Ann en ik heb Italië in mijn bloed stromen. Familie hebbend in het hoge noorden bij de Dolimiti, kwam ik als kind al vaak thuis in la bella Italia. Toen ik twintig werd verhuisde ik naar Florence, waar ik de kneepjes van de Italiaanse taal leerde beheersen en verliefd werd op het mooie Toscane. Terug in Nederland vond mijn liefde voor het land en mijn kennis van de taal een weg naar het toerisme. Vanaf 1991 ben ik opzoek naar de mooiste plekken en adviseer, met een passie die Italianen niet vreemd is, een ieder die zijn vakantiedromen in Italië wenst waar te maken.

Sinds kort geef ik in Weidevenne ook groepsles Italiaans voor beginners. Een leuke manier om buurtbewoners te leren kennen en gezamenlijk aan een doelstelling te

 

Waarom hiermee begonnen?/ Hoelang bestaat dit bedrijf al?
Ik ben in dit vak gerold door mijn kennis van het land en mijn beheersing van de taal. Vanaf 1991 werkte ik als productmanager voor een bekende Italië specialist.Als ondernemer is het belangrijk dat je je bezig houdt met een passie, Italië is het mijne. Ik ben één met de lokale bevolking omdat ik de taal goed spreek.

Hoe kunnen bewoners mij bereiken?

Op de Facebook pagina Parliamo kunnen mensen terecht die graag Italiaans willen leren in groepsverband.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *