Parkeerverbodzones in Weidevenne

01/03/2021

Toendrastraat

Wijkmanager Michael Lanting ontvangt de laatste tijd klachten over foutief  parkeren in de Bromostraat en Toendrastraat in de wijk Azië in Weidevenne. Er wordt namelijk regelmatig foutief geparkeerd op de stoepen en voor stegen en uitritten. Dat geeft overlast voor bewoners die weg willen of bij aankomst de auto niet kwijt kunnen. Voor heel Weidevenne geldt dat er niet buiten de vakken mag worden geparkeerd en ook dubbel parkeren niet is toegestaan. Bij overtreden van deze regels kan handhaving worden ingezet. Bewoners van beide straten ontvingen een bewonersbrief.

Micheal Lanting: “Vanuit mijn rol als  wijkmanager vraag ik u zich aan deze regels te houden. Niet alleen omdat het foutief parkeren niet is toegestaan, maar juist om rekening te houden met de buren en medebewoners. Zeker in een tijd waarin mensen meer thuiswerken en de auto geparkeerd laten staan.”

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u de wijkmanager bereiken op telefoonnummer (0299) 452 242 of via email: m.lanting@purmerend.nl.
Meer informatie over parkeerverbodzones is te vinden op: purmerend.nl/parkeerverbodzones

Bromostraat

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *