Ontwerp speelplek Port Saidweg

03/08/2022

In april van dit jaar ontvingen omwonenden van de speelplek aan de Port Saidweg een brief, waarin de gemeente vroeg om aan te geven wat, en met name de kinderen, voor invulling willen geven aan de speelplek. Via de website konden wensen bekend worden gemaakt. Er zijn veel reacties binnengekomen en op basis daarvan is een ontwerp gemaakt. Het ontwerp is zorgvuldig gemaakt, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de verschillende wensen en opmerkingen van bewoners.

Meerdere speelplekken in Weidevenne worden tegelijk aan aangepakt. Hierdoor kan niet precies aangeven worden wanneer deze speelplek klaar is. Daarnaast is de gemeente afhankelijk van levering van de materialen, maar probeert om de werkzaamheden binnen drie tot vijf maanden af te ronden. De bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen, krijgen nog bericht als de werkzaamheden starten. Omwonenden kunnen tijdens de werkzaamheden misschien geluidsoverlast ervaren. Er wordt geprobeerd de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Vragen
Voor vragen tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact opnemen via hetzelfde telefoonnummer. U kunt ook mailen naar speelplekjes@purmerend.nl.Jan 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.