Nog enkele certificaten voor Zon op de Kraal

09/02/2019

In de voorjaarsvakantie worden de zonnepanelen voor Zon op De Kraal geplaatst  voor het derde postcoderoosproject van Opgewekt in Purmerend. Bewoners met de postcode 1121, 1441, 1442, 1443, 1445, 1447, 1448, 1456 of 1461 kunnen meedoen met één of meerdere certificaten. Een certificaat kost € 270,- en hiervan koopt de coöperatie precies één paneel. Ruim 350 panelen zijn al verkocht, maar er zijn nog enkele certificaten beschikbaar. De certificaten worden in volgorde van aanmelding toegewezen. Als alle certificaten verkocht zijn komen inschrijvers op een wachtlijst. Zodra er een nieuw project van start gaat worden de inschrijvers hierover geïnformeerd.

Groene stroom opwekken, CO2-uitstoot verminderen en profiteren van een korting op de energierekening. Dat is de win-win situatie die zonnestroomproject Zon Op De Kraal Purmerend creëert voor haar deelnemers. Alleen huishoudens binnen dit gebied kunnen gebruikmaken van de korting op de energiebelasting en voor deze groep postcodes is deelname aan het project interessant.Ruim 350 panelen zijn al verkocht, maar er zijn nog enkele certificaten beschikbaar. Deze worden in volgorde van aanmelding toegewezen. Als alle certificaten verkocht zijn komen inschrijvers op een wachtlijst. Zodra er een nieuw project van start gaat worden de inschrijvers hierover geïnformeerd.

Korting
Het project heeft een vastgestelde looptijd van minimaal 15 jaar. De verwachting op basis van de huidige prijzen en belastingtarieven is, dat de terugverdientijd van een certificaat tussen de 7 – 8 jaar zal komen te liggen. Deelnemers krijgen als opbrengst een korting op de energiebelasting en een uitbetaling gestort. Deze opbrengst is vergelijkbaar met de opbrengst van panelen op een eigen dak. Voor meer informatie of inschrijven:  www.zonoppurmerend.nl, voor vragenprojectleider Gertjan van Keulen, email: zonopdekraal@opgewektinpurmerend.com of tel. 06 2390 8155

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *