Massagepraktijk Zenergy

22/10/2015

Mijn naam is Ellen Florusse en ben sinds oktober 2015 eigenaar van en behandelaar bij Massagepraktijk Zenergy. Ik heb een rustig, opgewekt en open karakter. Vaak hoor ik dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen.

Ruim 29 jaar heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Tot ik merkte dat ik daar geen energie meer van kreeg. Ik heb altijd al interesse gehad in massage, maar pas nadat ik een massageopleiding ging volgen werd het voor mij duidelijk dat ik hiermee verder wilde. Ik heb het roer omgegooid en mij volledig gericht op het massagevak.

Masseren geeft mij veel voldoening. Ervoor zorgen dat mensen beter in hun vel zitten geeft mij energie. Persoonlijke aandacht vind ik daarbij heel belangrijk.

Waarvoor kunt u terecht bij Massagepraktijk Zenergy?
Bij Massagepraktijk Zenergy kunt u terecht voor allerlei behandelingen, van ontspanningsmassage en sportmassage tot behandeling van hoofdpijn en medical taping. Elke behandeling wordt afgestemd op uw behoefte en wensen.  

Hoe kunt u mij bereiken?
Massagepraktijk Zenergy is gevestigd op de Melkweg 134 in Purmerend (Weidevenne). Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen via 06 46904390 of u stuurt een e-mail naar info@massagepraktijkzenergy.nl

Kijk voor uitgebreide informatie op de website: www.massagepraktijkzenergy.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *