Kunst kijken bij Kerkhof Galerie en beeldentuin

18/07/2021

Vrijdag 16 juli opende wethouder Harry Rotgans de nieuwe expositie bij de Kerkhof Galerie aan de Overweersepolderdijk. De expositie bestaat uit werken van Gertjan Dubbeld, Suzan Kwak en Renske Ruiter. Zij sluiten het Coachingatelier KunstWerkt! af met een dubbele expositie. De opening werd voorafgegaan door de uitreiking van de certificaten voor het coachingtraject Kunstwerkt van Cultuurhuis Whereland en Reakt, een tweejarig leer-en werkproject in de kunst. De expositie in de kapel is geopend op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 17 juli tot en met zondag 1 augustus.

Gertjan Dubbeld toont leerbewerking en schilderijen, Suzan Kwak laat grafiek en epoxy en schilderijen zien en Renske Ruiter toont poëzie, schilderijen en keramiek. Naast de kunstwerken in de kapel is ook de tuin een bezoek meer dan waard. Daar zijn monumenten en beelden te bewonderen van Wil van Blokland, George van Heeteringen, Gerard Höweler, Co Latuhamina en Godelieven Smulders.

De tuin is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de expositie in de kapel vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De Kerkhofgalerij en beeldentuin zijn te vinden aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend.
Kijk voor meer foto’s naar het webalbum.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *