Kleinkinderen verrassen gouden huwelijkspaar in Weidevenne

16/04/2020

Eddy (76) en Suze (71) Tromm hadden zich het gouden huwelijksfeest  heel anders voorgesteld, maar ondanks alle beperkingen werd het toch nog een feestelijke dag. Het stel woont in de Purperreiger aan de Bisonstraat in Weidevenne en bezoek is vanwege de strenge regels nu niet mogelijk. Kinderen en kleinkinderen lieten deze bijzondere dag echter niet zomaar voorbij gaan en bedachten een manier om het bruidspaar een hart onder de riem te steken. Kleinkinderen Fender, Siënna, Britt en Senna zorgden voor een mooie verrassing.

Er werd een vrolijk gekleurd spandoek gemaakt, zodat oma en opa vanaf het balkon konden zien dat er aan ze gedacht werd. Er was een confettikanon en er klonk een luide serenade. Feliciteren, kussen en gezellig met z’n allen taart eten was helaas niet mogelijk, maar op deze manier was er toch contact. Daarna gingen spandoek, ballonnen en een mooie bos bloemen de lift in en even later poseerden het bruispaar met het spandoek op het balkon.

50 jaar geleden
Op dinsdag 7 april 1970 stapten Eddy en Suze in het huwelijkbootje in het oude stadhuis van Amsterdam en vierden de bruiloft in Het Miranda Paviljoen. Ze woonden jarenlang in Amsterdam bij de eigen zaak, waar de oudste zoon is geboren. Drie jaar later kwam er een dochter en verhuisden ze naar Purmerend. Eerst naar Meerkoethof in Overwhere en later naar de Bisonstraat in Weidevenne.

Voorlopig thuis
Zoon Edgar nam de zaak over (Tromm tweewielers, tegenover de RAI in Amsterdam), maar Eddy en Suze bleven meewerken. Eddy is nog dagelijks in de zaak te vinden en Suze helpt op zaterdag een handje mee. Vanwege het coronagebeuren gaat dat nu even niet en blijven ze voorlopig thuis. Dochter Jill verzorgt zolang de boodschappen en deze week zat daar waarschijnlijk wel wat lekkers bij om het vijftigjarig huwelijksfeest te vieren.

De redactie van weidevenner.nl feliciteert het bruidspaar van harte.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 comments

  1. Elly Wickel-Schuurman schreef:

    Suze en Eddy van harte gefeliciteerd met jullie goeden huwelijksfeest!!

    1. Eddytromm schreef:

      Hartelijk dank met de Felicitatie, ben jij de Schuurman die in de Molenbeekstraat heeft gewoond met Ton en verdere familieleden o.a John en ook nog een van mijn leeftijd waar me de naam maar niet te binnen wiel schieten, maar daar kan jij me vast wel kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *