KidzTime, voor kinderen in een gezin met kanker

30/12/2019

Mirjam Bouwes en Loes de Wolf zijn samen met Wendy Kok, hoofdcoördinator Stichting Wij Allemaal, gestart met een nieuw initiatief: KidzTime. Bedoeld voor kinderen die in een gezin leven waarin een ouder, broer, zus, opa of oma kanker heeft (gehad). Deze kinderen, tussen 5 en 12 jaar, zijn één keer per maand welkom op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur bij inloophuis Wij Allemaal aan de Burg. Kooimanweg 11. De start van KidzTime is op 8 januari 2020.

Miniview
In het miniview vertellen Mirjam Bouwes en Loes de Wolf over het inloophuis en wat de kinderen kunnen verwachten bij KidzTime. Deze twee enthousiaste dames staan voor samenwerken, verbinden en inspireren en bieden de kinderen, die in hetzelfde schuitje zitten, een veilige plek, waar ze elkaar begrijpen. Mirjam, kinder- en jeugdtherapeut: “Kinderen die geraakt zijn door kanker en verlies zijn zowel kwetsbaar als krachtig. Wij willen ze een veilige, warme en gezellige plek bieden voor plezier, maar ook de mogelijkheid om de meest gevoelige zaken met elkaar te delen onder deskundige begeleiding.”

Sponsoren
Loes, projectmanager en coach in de kinderopvang: “Elke maand is er een andere activiteit en vier keer per jaar een thema. Hierin wordt spel, knutselen, koken of ontspanning verwerkt en soms een leuk uitje. Mede dankzij sponsoren is er een prachtige ruimte ingericht, waar de kinderen een fijne plek hebben met boeken, knutselspullen en zitkussens.

Ondersteuning
Stichting Wij Allemaal is een herkenbaar en laagdrempelig centrum voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten in Purmerend en Waterland. Zij ondersteunen in het proces van acceptatie, veiligheid en vertrouwen. Dit gebeurt zowel mentaal als fysiek, zodat men gesterkt en het liefst sterker, de draad weer kan oppakken. Voor meer informatie over KidzTime kunt u contact opnemen met Mirjam Bouwes – 06 36299673 of Loes de Wolf – 06 42082689. Mailen kan ook via: info@wij-allemaal.nl.

Klik op deze link om het miniview te bekijken.

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *