Jongeren Op Gezond Gewicht Weidevenne

15/06/2018

De gemeente Purmerend wil voor alle kinderen de gezonde keuze aantrekkelijk maken, want een gezonde omgeving zorgt voor gezonde kinderen. Daarom is gekozen voor een wijkgerichte JOGG-aanpak, waarin lokale partners, zoals gemeente, Spurd, GGD Zaanstreek-Waterland, Centrum voor Jeugd en Gezin, Clup Welzijn, scholen, kinderopvang, verenigingen, diëtisten, huisartsen en ondernemers zich inzetten om gezond eten en regelmatig bewegen voor kinderen aantrekkelijk te maken. In de wijken Overwhere, Wheermolen, Purmer-Noord en Purmer-Zuid, Centrum en Gors zijn al JOGG werkgroepen actief en daar zijn inmiddels mooie resultaten geboekt.

Deze positieve ontwikkeling wil de gemeente voortzetten in Weidevenne en daarom is er op donderdag 21 juni een bijeenkomst voor alle potentiële partners en bewoners in de wijk. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de JOGG-aanpak in Purmerend en de behaalde resultaten. Daarna gaat iedereen met elkaar in gesprek over hoe we een gezonde(re) wijk kunnen realiseren voor de kinderen in Weidevenne.

Aanmelden: femke.wit@spurd.nl.

Datum: 21 juni, locatie: De Kraal Zambezilaan 278, tijdstip: 16.00-17.30 uur. Toegang gratis.

       

Zondag 21 april 2013. Wethouder Geoffrey Nijenhuis kreeg van Paul Rosenmöller, ambassadeur van JOGG, het officiële bord overhandigd en gezamenlijk namen ze het watertappunt van Join-the-Pipe in gebruik.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *