Inloopmiddag Vereniging Historisch Purmerend

22/09/2021

Sluis met woningen

Elke laatste zaterdag van de maand staat de deur open en is de koffie klaar in het VHP-huis aan de Kanaaldijk 10 bij de Sluisbrug. Vanuit de binnenstad over de brug links en vanuit Weidevenne voor de brug rechts. Via het fietspad vanaf de Melkwegbrug het laatste voormalig brugwachtershuis. Zaterdag 25 september organiseert de vereniging weer een inloopmiddag, maar in verband met de  RIVM Covid-19 richtlijnen is het gewenst vooraf even een mailtje te sturen om uw komst en het tijdstip te melden  

Tijdens de inloopmiddag, van 13.00 – 16.00 uur, zijn er foto’s en ansichtkaarten van oud-Purmerend, plattegronden, kaarten, prenten, schilderijen en objecten van Purmerendse bedrijven te bewonderen. Verzamelaars kunnen terecht voor aankoop van dubbele ansichtkaarten. Er zijn VHP leden aanwezig om te helpen bij het zoeken en het beantwoorden vragen.

Het kleurboek Kleurrijk Purmerend en het jubileumboek Waar woon je – Purmerend 1945-2020 zijn deze middag te koop, maar het boek is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij om nog een exemplaar aan te schaffen. Op=Op. Wie foto’s of andere zaken aan de vereniging ter beschikking wil stellen is ook van harte welkom. Aanmelden voor de inloopmiddag is niet meer nodig.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *