Informatieavond Ogen en Oren 23 mei 2016

16/04/2016

Oren en ogenIn een eerder bericht op deze website hebben wij u geïnformeerd over het project Ogen en Oren. In dit bericht werd ook gevraagd of er interesse is om dit in Weidevenne te doen. Bij voldoende interesse zou een informatieavond worden georganiseerd hierover. En dat is het geval.

Informatieavond

Op maandag 23 mei aanstaande om 19.30 uur wordt er een informatiebijeenkomst gehouden voor de start van een Ogen en Oren project in Weidevenne. Het doel van het project is om bewoners te bewegen zelf op pad te gaan en de wijk met andere ogen te bekijken. Meer informatie over het project vindt u in het eerdere bericht op deze website.

Presentaties

In andere delen van Purmerend zijn al Ogen en Oren teams actief met groot succes. De avond wordt geopend door burgemeester Bijl en worden er door het Ogen en Oren team Purmer-Noord en de Politie verschillende presentaties gegeven. Naar een locatie voor de bijeenkomst wordt nog gezocht.

Aanmelden

Heeft u interesse om bij deze informatieavond aanwezig te zijn? Dan kunt u zich aanmelden op de Facebookpagina “Wij Weidevenners” (bericht van 10 april) of via een e-mail aan info@weidevenner.nl.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *