Het Gilde Purmerend zoekt voorzitter en webmaster

11/06/2021

Het Gilde Purmerend en Omstreken is een stichting waarbij vrijwilligers verschillende activiteiten organiseren. Onder andere de bekende stadswandelingen in Purmerend onder leiding van een ervaren gids die alles weet over Purmerend en tijdens de wandeling ook leuke ‘weetjes’ vertelt. Het Internetcafé  helpt bij vragen over internet, laptop of tablet en taalcoaches staan klaar om de Nederlandse taal beter te beheersen. Om dit alles in goede banen te leiden zoekt Het Gilde Purmerend en Omstreken een nieuwe voorzitter en een webmaster/bestuurslid.       

De voorzitter heeft de algehele leiding van de stichting en vertegenwoordigt Het Gilde naar buiten toe. Hij overlegt, geeft leiding aan het bestuur en is voorzitter van de maandelijkse bestuursvergadering. De webmaster/bestuurslid  beheert de structuur van de website en houdt de inhoud actueel. Als bestuurslid wordt meegedacht over bestuurlijke beslissingen

Het Gilde gaat graag in gesprek met kandidaten. Geïnteresseerd? Mail naar secretaris@gildepurmerend.nl

Gilde P&O is voor iedereen, jong en oud, man of vrouw, maar ook voor lokale non-profit organisaties zoals welzijnsorganisaties en verenigingen. De samenwerking met andere organisaties is vooral aanvullend en ondersteunend. Zij kunnen projectmatig mensen met een specifieke kennis en ervaring inzetten. De vrijwilligers van het Gilde vragen geen vergoeding voor hun diensten. Wel dient er voor sommige onderdelen een klein inschrijfgeld betaald te worden. De vrijwilligers richten zich op advies en hulp. Zij gaan uit van de wensen van de aanvragers, maar ook van de tijd die zij als vrijwilliger beschikbaar hebben. Dat wordt in onderling overleg besproken.

Vrijwilligers geven hun kennis en ervaring door aan iedereen die kennis en ervaring van stadsgenoten kan gebruiken. Dit alles onder het motto: er loopt heel wat kennis door uw stad. Vindt u onze doelstelling sympathiek, hebt u een interessant arbeidsverleden, een boeiende hobby of iets dergelijks, sluit u dan aan. Het kost niets, en het pleegt geen grote aanslag op uw tijd.

Meer informatie over Hert Gilde is te vinden op de website www.gildepurmerend.nl.

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *