Gezocht: Gezin met jongen(s) 

02/06/2019

Voor een jongen van 12 jaar uit Weidevenne zoekt Buurtgezinnen.nl een fijn, warm speelgezin waar hij onbezorgd kan spelen. Zijn vader is ernstig ziek en zijn moeder heeft haar handen vol aan de zorg voor haar man. Het zou fijn zijn als deze 12-jarige af en toe, buiten de familiekring om, ergens wat afleiding geboden zou kunnen worden. Een gezin waar hij lekker kan spelen en er even uit is. Het betreft een lieve en rustige jongen. Hij houdt van gamen op de playstation, buiten spelen, zwemmen en een dagje uit naar een pretpark of iets dergelijks.

Voorkeuren voor het steungezin:

  • Een gezellig, warm en zorgzaam gezin
  • Met jongen(s) in dezelfde leeftijdscategorie
  • Bij voorkeur woonachtig in de nabijheid van Weidevenne.
  • Waar deze jongen welkom is om te gamen of samen buiten te spelen en die het leuk vindt om hem in het weekend en in de zomervakantie af en toe mee te nemen naar een zwembad, pretpark of iets anders zodat hij even wat afleiding heeft van zijn thuissituatie. De entreekaartjes wil het vraaggezin zelf bekostigen.

Heeft u interesse om steungezin te worden? Meld u dan aan op www.buurtgezinnen.nl. of bel met coördinator Irene Langerijs, telefoonnummer: 06 – 12633197. Zij neemt zo snel mogelijk contact met u op. Kijk voor meer informatie op www.buurtgezinnen.nl, volg ons ook op Facebook.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *