Geslaagde Lentemarkt Woonstate Passtoors

11/05/2018

Op 9 mei was de jaarlijkse Lentemarkt in Woonstate Passtoors aan de Karavaanstraat. De markt was georganiseerd door de activiteitencommissie van de Woonstate, de Zorgcirkel en Odion. De zonovergoten binnentuin was gevuld met een groot aantal kramen met een breed aanbod, zoals boeken, kleding, schilderijen, sieraden, brocante, resultaten van huisvlijt, geurtjes en oliën, vruchtensap uit Noordbeemster, fruit, een sneltekenaar, potplanten en niet te vergeten prachtig beschilderd aardewerk en andere maaksels van de dagopvang van Odion. De inwendige mens werd niet vergeten, want het ‘natje en droogje’ was ruimschoots aanwezig, waaronder een tap en kramen met heerlijke kokos makronen, hamburgers en frikadellen.

Veel belangstelling was er voor de loterij en met zangeres Gillyan Niesen-Broers (met af en toe assistentie van bewoners en anderen) kon iedereen genieten van al het gebodene. Daarnaast was er, mede vanwege de vakantie, gedacht aan de kinderen, want ook voor hen waren verschillende leuke spelletjes georganiseerd, zoals blikjes gooien, eendjes vissen, lasso werpen en de limonade koe. De cliënten van Odion hadden het zichtbaar enorm naar de zin. De diverse spelletjes waren aan hen ook goed besteed en een bellenblaas show zorgde voor veel oohh’s en aahh’s.

Bedankt
Al met al een stimulans om in het najaar weer vol voor de Kerstmarkt te gaan en ook volgend jaar weer een Lentemarkt te organiseren. Ger Bolding, voorzitter van de bewonerscommissie: “Graag wil ik iedereen die een bijdrage heeft geleverd tot het succes van deze ‘happening’ bedanken. Met de hulp van een groot aantal vrijwilligers liep alles geweldig en een bedankje voor hun inzet is dan ook wel op zijn plaats.”
Kijk voor meer foto’s naar het webalbum.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

  1. Simone Buitenhuis schreef:

    Deze buurtbewoner vond het erg gezellig en kom zeker de volgende keer weer….mijn dochtertje heeft ook genoten.

    Groetjes vanuit de Caïrostraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *