Gerard Schotsman pakt voorzittershamer weer op

06/07/2020

Op 1 juli sprak de redactie met de oude en nieuwe voorzitter van de Vereniging Historisch Purmerend. In het VHP-huis aan de Kanaaldijk werd de vraag gesteld waarom iemand voorzitter wil worden van deze vereniging. Gerard Schotsman legt uit waarom hij toch weer de voorzittershamer heeft opgepakt na zijn vertrek bij de Wijkkerngroep Weidevenne in 2016. Tineke Abercrombie vertelt over de leuke herinneringen van de afgelopen twaalf jaar en wat er allemaal bereikt is. “Dat is eigenlijk best wel veel”, vindt ze zelf. Ze gaat zich nog wel bezighouden met het 50-jarig bestaan van de vereniging volgend jaar.

Dat haar inzet en enthousiasme gewaardeerd worden, blijkt wel uit het feit dat Tineke afgelopen vrijdag een Koninklijke Onderscheiding heeft gekregen van burgemeester Don Bijl en zich nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau mag noemen.

De redactie wenst Gerard, bestuur en leden van de Vereniging Historisch Purmerend veel succes toe in de toekomst. Wij gaan komend jaar vast nog veel van de vereniging horen. Klik op de foto om het miniview te bekijken.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *