Fotowedstrijd

10/06/2011

Yasmin, Judy Rosa, Riek en Brenda

Op maandag 6 juni was het tijd voor het voegen en bijwerken van de mozaïekbanken. De inmiddels vaste ploeg bewoners was weer de hele dag aanwezig. Deze keer geen klein priegelwerk maar flink smeren, vegen en schrobben. Alle lelijke lijmresten werden verwijderd en vervolgens werd alles gevoegd. Op 2e Pinksterdag worden de scherpe randjes weg gevijld en dinsdag 14 juni worden de banken op de vaste plek gezet. Op 18 juni is het tijd voor de feestelijk onthulling en in gebruik name.

Kijk op het WEBALBUM voor foto’s van het hele project.

 

FOTOWEDSTRIJD

Wie maakt de leukste/beste/meest sprekende foto?

Op 18 juni vindt om 13.00 uur de feestelijke onthulling plaats van de drie mozaïekbanken bij de voetgangersbrug naar het winkelcentrum, naast het jongerencentrum Columbuzz.

Deze banken zijn de afgelopen weken gemaakt door buurtbewoners.

Wijkwethouder Roald Helm zal het officiële gedeelte voor zijn rekening nemen. Hierna zijn er de hele middag festiviteiten.

De beste, leukste, meest bijzondere  foto maakt kans op een waardebon van 20 euro. De jury bestaat uit de redactie van de wijkkrant Weidevenne en de Wijkkerngroep Weidevenne.

De winnende foto zal geplaatst worden op www.weidevenner.nl en in de volgende wijkkrant Weidevenne. Foto’s kunnen tot 24 juni gemaild worden naar redactie@weidevenner.nl. De uitslag zal bekend gemaakt worden op www.weidevenner.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *