Expositie kunstenaars Kunstatelier Odion

25/08/2021

Regelmatig zijn er exposities op het Kerkhof Overweersepolderdijk In Purmerend en deze keer zijn de kunstenaars van Odion aan de beurt. Van vrijdag 20 augustus t/m 26 september exposeren verschillende kunstenaars van het Kunstatelier Odion hun werk in de kapel van het kerkhof. De expositie is geopend op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen van bovengenoemde periode van 13:00 – 16:00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om de expositie van schilderijen, tekeningen, foto’s, glas en meer te komen bekijken.

Naast de expositie in de kapel zijn in de tuin monumenten en beelden te zien van onder andere Wil van Blokland, George van Heeteringen, Gerard Höweler, Co Latuhamina en Godelieve Smulders. De tuin is dagelijks geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie op  www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl  en facebook: stichtingkerkhofoverweersepolderdijk.

Bij Odion worden ongeveer 1750 kinderen en volwassenen met een beperking geholpen om iedere dag zo plezierig mogelijk te maken. Thuis of buitenshuis, op het werk of in de vrije tijd; op een manier die bij hun past en bij hun ontwikkeling. Odion is actief in de regio’s Zaanstreek, Kennemerland en Waterland. Er zijn 63 locaties, waar 1500 medewerkers en vrijwilligers actief zijn.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *