Super Skate Day in Purmerend

16/06/2019

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/06/2019
10:00 - 15:00

Locatie
Trimpad 10


Geen ijs? Geen nood! Dan gaan we skeeleren. Bij IJs en Inline-Skate Club Purmerend kunnen op zondag 16 juni 2019 sportievelingen aan de slag tijdens de Super Skate Day. Er zijn wedstrijden op de piste van de ijs en inline-skateclub aan het Trimpad 10 in Purmerend. Daarnaast zijn er twee skeelertochten voor jong en oud. Het zijn tochten van 10 km (start 10:00 uur) en 45-50 km (start 13:00 uur). Deze gaan door Waterland en Het Twiske. Alle deelnemers ontvangen een leuk aandenken. 

De familietoertocht start om 10:00 uur vanaf het trainingscomplex en is een tocht van circa 10 km voor beginners en kinderen met een snelheid van circa 16 – 18 km/uur. Een leuke gelegenheid voor ouders om gezellig mee te rijden. Het is tenslotte Vaderdag! Vanaf het clubhuis wordt in peloton gereden langs de ringvaart van Purmerend in de richting van Edam waarbij de deelnemers kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de landerijen. Daarna gaat het richting Purmerbos. De kosten voor deze tocht bedragen € 5,00. Graag vooraf opgeven via een e-mail naar  skeelertocht@ijseninlineskateclub.nl, of op de dag zelf.

Lange adem
De tweede tocht start om 13:00 uur en is voor de deelnemers met een lange adem De afstand is circa 45- 50 km. De Peletonstocht start bij het clubhuis en gaat langs het Purmerbos richting De Purmer, Monnickendam, Broek in Waterland,’t Schouw (oversteken met pont) en via Purmerland naar Den Ilp en Het Twiske. Dan gaat het richting Purmerend om te finishen bij de IJs- en Inline-Skateclub Purmerend. Deze tocht wordt afgesloten met soep en een broodje hamburger. Graag vooraf opgeven voor de skeelertocht via e-mail naar skeelertocht@ijseninlineskateclub.nl,  of op de dag zelf. De kosten voor deze tocht bedragen € 7,50.

Dit evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen en aanvullend beschermmateriaal wordt aangeraden.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *