Power Yoga in Heel Europa

20/10/2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/10/2019
11:00 - 12:00

Locatie
Buurtpunt "Heel Europa"


Sinds 8 september is iedere zondagochtend om 11.00 uur Power Yoga in de grote Clupzaal in Heel Europa, Genuahaven 52,  Weidevenne.  Power Yoga is een dynamische vorm van Yoga en is van de Ashtanga Yoga vorm. Er worden fysieke houdingen in een flow uitgevoerd, waarbij ademhalingstechnieken en visuele focus van belang zijn. De houdingen vormen een serie die per les kan verschillen.

Een serie begint met het zogeheten aarden: je laat je dagelijkse beslommeringen voor wat ze zijn en richt je op de les die komen gaat. Vervolgens worden zonnegroeten uitgevoerd. Daarna beoefen je achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen. De les eindigt met een ontspanning. Na de les is er nog ruimte om bij te praten met een kopje thee of koffie.
Deelnemers die hieraan deelnemen ervaren het als zeer prettig om zo hun zondagochtend van start te gaan.

Tijdstip: 11.00 uur, kosten zijn 2 euro per les inclusief een kopje thee of koffie. Een matje staat voor je klaar, maar neem gerust een eigen matje mee als je dat prettig vindt.

Aanmelden kan via facebookpagina: https://www.facebook.com/ZohZenYogaClub/  of bij Marika Jak, Sociaal Beheerder Clup Welzijn, Heel Europa. telefoonnummer 06 47 66 86 59

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *