Cursusmarkt en Purvak bij Wherelant

21/07/2020

Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403  is tot zondag 9 augustus gesloten, maar vanaf maandag 10 augustus worden mails die in de tussentijds zijn binnengekomen beantwoord en is telefonisch contact mogelijk. De ateliers en leslokalen zijn zo ingericht dat er genoeg ruimte is om voldoende afstand te bewaren,Het gevolg is echter dat er veelal kleinere cursusgroepen met een maximen van 8-10 personen terecht kunnen. Er wordt gekeken naar andere oplossingen, waar ook grotere groepen terecht kunnen om weer aan de favoriete cursus te kunnen deelnemen.

Van 11 tot 13 augustus wordt bij Wherelant Purvak georganiseerd met gratis workshops voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De kinderen kunnen onder andere een t-shirt verven, hout branden, schilderen, theater maken, een animatiefilmpje maken en nog veel meer.

Groeikunstwerk
Zondag 30 augustus staat Wherelant in het teken van een feestelijke cursusmarkt, waar geïnteresseerden kunnen ontdekken welke cursussen en workshops er vanaf september op het programma staan. Via een inspirerende route worden alle ateliers bezocht, waar docenten alle mogelijk informatie geven over het aanbod van komend najaar. In de foyer staan kramen, waar kunstobjecten, gemaakt door cursisten, te koop worden aangeboden en als het weer meewerkt zijn er ook buitenactiviteiten en kunnen kinderen in de theaterzaal een groeikunstwerk maken.

Drankje
De cursusmarkt is vrij toegankelijk, maar vanwege de coronavoorschriften kan het zijn dat bezoekers even buiten moeten wachten. Er wordt gezorgd voor overdekte zitplaatsen en de wachtenden krijgen een drankje aangeboden. 

Bekijk hier het programma van Wherelant

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *