Bouw kantoorpand aan de Rotterdamhaven

07/11/2021

Er wordt volop gebouwd op Kop West langs de Wolgalaan en nu ook aan de overkant bij de Rotterdamhaven. Dol Bouwbedrijf BV uit Spierdijk bouwt er een nieuw kantoorpand, bestaat uit 17 luxe kantoorunits en wordt gebouwd in opdracht van BedrijfsUnits B.V. in Hoorn. Bouwen betekent altijd overlast vanwege onder andere aanvoer materiaal en geluid. Het bouwbedrijf probeert dit zoveel mogelijk te beperken, maar enige overlast voor buurtbewoners is niet te voorkomen. Achter het gebouw, langs de sloot, is een eigen bouwweg aangelegd, zodat zwaar verkeer niet via de openbare weg hoeft te rijden.

Het bouwbedrijf liet via een bewonersbrief eerder weten veel waarde te hechten aan goede communicatie tussen de uitvoerende partijen en bewoners. “Onze mensen zijn gewend om te werken in de particuliere sector, waardoor ze grotendeels weten waar ze op moeten letten.” Bewoners die overlast ondervinden of informatie willen over de werkzaamheden kunnen contact opnemen met uitvoerder Pascal Altman tijdens de werkuren op de bouwplaats van 07.00 tot 17.00 uur. Voor andere vragen over dit project kan contact worden opgenomen met F. Wever, accounthouder Vastgoed binnen de gemeente. Hij is bereikbaar via (0299) 452 018 of F.Wever@purmerend.nl

Zeven maanden
De complete planning staat nog niet helemaal vast, maar er moet rekening worden gehouden met een bouwtijd van minimaal zeven maanden. Vanwege veel onzekerheid rond aflevering van materialen is dit echter niet zeker. De afbouwfase zal voornamelijk binnen plaatsvinden en minder overlast veroorzaken. Wel zijn er dan meerdere partijen tegelijk aan het werk, waardoor er meer voertuigen aanwezig zijn.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *