Beemster Trots Valentijn pakketten

28/01/2021

Zondag 14 februari 2021 is het Valentijnsdag. Een mooie gelegenheid om een (stille) liefde te verrassen met een origineel cadeau of iemand in deze bijzondere tijd een hart onder de riem wil steken. Een mooie, leuke of liefdevolle kaart is voor iedereen altijd leuk om te ontvangen, maar een origineel pakket van onze buren uit de Beemster is ook voor Purmerenders een prachtig cadeau. Bijvoorbeeld een Beemster Trots Valentijn pakket, gevuld  met leuke en lekkere dingen uit de polder.

De pakketten zijn gevuld met producten van de parels van De Beemster. Zoals altijd gemaakt met liefde en passie en om je te laten genieten van de (h)eerlijke producten. Er is een Verwen- en een Borrelpakket, dus voor ieder wat wils. Het Verwenpakket bestaat onder andere uit een flesje Prosecco, luxe chocolade notenmix en relaxproducten als Kuusi scrub, Beemster zeep en lippenbalsem. Het Borrelpakket pakt uit met onder meer bier, proefflesje whisky, kaas en Valentijn amandelen. Geef op de Valentijnskaart je persoonlijke boodschap mee. Een beetje liefde & aandacht in deze tijd is belangrijk.

Beide pakketten zijn via de webshop van VISIT Beemster te bestellen (www.visitbeemster.nl/shop) en hebben een speciale prijs van € 29,95. Gratis bezorging op Valentijnsdag tussen 11.00 en 14.00 uur in Beemster. De bestelde pakketten met een afleveradres buiten Beemster kunnen zaterdag 13 februari 2021 tussen 11.00 en 14.00 uur worden opgehaald bij Bezoekerscentrum Beemster, Middenweg 185, 1462 HJ Middenbeemster.

Beemster verwenpakket

Beemster Borrelpakket

 

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

3 comments

 1. Jantien schreef:

  Beemster en Purmerend zijn samengevoegd en VisitBeemster gaat alleen maar gratis bezorgen in de Beemster ?
  Dat is nog eens samenwerking. Misschien moet Purmerend de Beemster maar weer afstoten.

 2. Jannie schreef:

  een fout in de tekst… 24 februari is het m.i. geen Valentijnsdag, dit moet zijn 14 februari

  1. Conny Dijkstra schreef:

   Klopt! bedankt voor je reactie, we gaan het wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *