Allergedachtenisweekend op 30 en 31 oktober 2021

17/10/2021

Ondanks dat bijna alle maatregelen tegen het coronavirus inmiddels zijn afgeschaft, heeft de organisatie helaas toch moeten besluiten om de reguliere Allergedachtenisavond op het historische kerkhof Overweersepolderdijk niet door te laten gaan. De tijd is gewoon te kort om het in de avonduren goed te kunnen organiseren. Om toch te kunnen herdenken of gedenken is er nu de gelegenheid dit te doen op zaterdag 30 en zondag 31 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Iedere bezoeker die het kerkhof bezoekt krijgt bij de ingang een kleine attentie om bij zijn of haar dierbare te plaatsen. Ook is er gelegenheid om zelf iets te maken voor uw dierbare, bijvoorbeeld een steentje kleuren om op het kerkhof neer te leggen, een naam of boodschap op een zakje schrijven voor in de urnenmuur of bij het graf of een kaarsje aansteken.

Chocolademelk en koffie en thee zijn beide dagen gratis te verkrijgen (vrijwilligers staan voor de kapel). De vrijwilligers hopen u op deze manier toch te mogen ontvangen en zien uit naar uw komst. Het kerkhof is te vinden aan de Overweersepolderdijk 24. Voor meer informatie: www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl of bel met 06 – 21 23 35 33.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *