Alleen met pas toegang tot milieustraat

30/10/2020

Niet alleen inwoners van Purmerend, Beemster, Neck en Waterland brengen hun afval naar de milieustraat in Purmerend. Ook inwoners uit andere gemeentes en bedrijven brengen hier hun afval naartoe. Dit betekent dat bij meer afval, de kosten voor inwoners hoger worden. Daarom is besloten de toegang tot de milieustraat alleen mogelijk te maken met een pasje. Alleen particulieren mogen hier hun grof afval brengen. Bedrijven mogen geen gebruik maken van de milieustraat, zij moeten zelf voor afvoer zorgen.

Rond 13 november valt er een nieuw pasje op uw deurmat. Deze afvalpas is voor de milieustraat. Hiermee opent u vanaf half november de slagboom bij de poort. Ieder huishouden ontvangt daarom een afvalpas. Heeft u al een afvalpas die u gebruikt voor de (ondergrondse) afvalcontainer, dan is die ook voor toegang tot de milieustraat en ontvangt u geen nieuwe pas. De milieustraat van Purmerend is toegankelijk voor inwoners uit de gemeenten Purmerend, Beemster, Neck en Waterland. De milieustraat is niet toegankelijk voor tractoren en vrachtauto’s.

drukte is een verkeersregelaar aanwezig, inrijden vanuit richting N244 is niet mogelijk en bezoekers moeten afstand houden van medewerkers en andere bezoekers. Kinderen onder de 12 jaar mogen de auto niet verlaten. Openingstijden: Maandag 09.00 tot 15.15 uur, dinsdag t/m vrijdag 07.30 tot 15.15 uur en zaterdag  08.30 tot 14.30 uur. Meer over de afvalpas voor de milieustraat leest u op afval.purmerend.nl.

Bron: Gemeente Purmerend

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *