Aislyn geeft zieke kinderen weer haar

15/02/2019

Soms zit de wereld van toevalligheden aan elkaar. Nicole Busman is kapster en kwam via haar werk in aanraking met de Stichting Haarwensen. Inmiddels werkt ze voor zichzelf en moest aan deze stichting denken toen het tweejarige dochtertje van een goede kennis ziek werd. Toevallig zag ze op Facebook een mooi filmpje van John Beerens over iemand die haar haar laat knippen en doneert aan de Stichting Haarwensen. Jongeren tot 18 jaar die kaal zijn geworden door een haarziekte of een medische behandeling krijgen dan een gratis haarwerk. Nicole:” Ik zag dat je een spaarpot kan neerzetten in je eigen salon, maar ik wilde meer doen en heb een oproep geplaatst dat ik het haar dat gedoneerd wordt gratis knip. Daarnaast stort ik voor iedere klant die hieraan meedoet vijftien euro op de rekening van de Stichting Haarwensen.”

Moeder Marielle en dochter Aislyn reageerden en op 13 februari werd Aislyn geknipt. Marielle: ”Zij doet dit omdat zij zelf als baby van nog geen drie weken oud een hartoperatie heeft gehad, waarbij ze dankzij bloed van anderen is geholpen. Nu kan ze iets terugdoen voor iemand anders. Het voelt alsof de cirkel hiermee rond is.” Aislyn vindt het best wel een beetje eng als er 33 cm van haar haar afgeknipt wordt. “Het is vreemd dat het een stuk korter is, maar nu kan ik het ook eens een keer los dragen en dat vind ik ook wel weer fijn.”

Meedoen
Wie ook wil meedoen met deze aktie van Nicole kan contact met haar opnemen. Het haar mag niet geverfd of grijs zijn, en er moet minimaal 30 cm af kunnen. De Hairstudio 22 is gevestigd aan de Albert Schweitzerlaan 7 in Purmerend. Telefoonnummer: 06 53 15 24 24, e-mail: hairstudio.22@hotmail.com.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *