Wijkkranten weer in de bus

26/03/2022

De zeven edities van de Wijkkrant vallen deze week weer in alle wijken in de bus. Het is de tweede editie van dit jaar en de redactie van Weidevenne maakte er weer een prima geheel van. Door weer en wind trokken ze er op uit om nieuwtjes en bijzonderheden in de wijk op te sporen en te verslaan. Gerjan Stolp (Werkom) maakte er weer een prettig leesbare krant van. Er zijn een aantal interessante onderwerpen bekeken, besproken, gefotografeerd en beschreven.

De krant opent deze keer met een artikel over Aram Bakr, een bekende verschijning op zondagmorgen bij het Calisthenicspark in Weideland. Daar wordt met een groep sportievelingen aan bootcamp gedaan. Aram legt uit waarom hij dat doet en waarom dat belangrijk is voor de gezondheid.

Doneerring
De krant vervolgt met een artikel over WelzijnWonenPlus die ouderen met een lichamelijke, geestelijke of verstanderlijke beperking of chronisch zieken ondersteunt. Op dezelfde pagina een column (van een onbekende auteur) over slapen en wakker worden met de kleindochter. De sinds enige tijd geleden bij het winkelcentrum  geplaatste doneerring om de afvalbak wordt in het zonnetje gezet. Hierin kunnen statiegeldflesjes worden geplaatst zodat anderen, die het geld goed kunnen gebruiken, ze kunnen inleveren. Nog meer sport wordt besproken ineen artikel over Badminton voor jong en oud bij Badmintonvereniging BAVO. 

Puzzel
Voor mensen die spookwoningen als eng beschouwen wordt uitgelegd wat de term betekent en ook is er aandacht voor een cursus EHBO voor psychiatrie. Natuurlijk ontbreekt de puzzel’Ken je wijk’ niet en voor de liefhebbers is er weer en Woordzoeker.

Heeft u geen wijkkrant ontvangen of een Nee-Nee sticker op de bus?  De wijkkranten Weidevenne en Centrum zijn digitaal te vinden op www.weidevenner.nl  onder het kopje digitale wijkkrantenAanmelden voor de wekelijkse gratis digitale Nieuwsbrief van weidevenner.nl kan door op deze link te klikken. Dan blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen in Weidevenne, Kop West en Centrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *