Zonnepanelen op De Kraal

12/04/2018

Na Zon op Stadhuis en Zon op Antoni Gaudì is Opgewekt in Purmerend gestart met de voorbereidingen van een nieuw zonnepaneelproject. Sporthal De Kraal in Weidevenne krijgt straks een dak met ruim driehonderd zonnepanelen en wordt één van de grotere zonnepanelenprojecten die Purmerend heeft. De sporthal met een herkenbaar en bijna volledig op het zuiden gericht dak biedt veel zonpotentie. Sporthal De Kraal is een grote multifunctionele sporthal waar vele soorten sporten beoefend kunnen worden, zoals korfbal, voetbal, handbal en zaalvoetbal. De sporthal kan in twee sportlokalen worden verdeeld en heeft een tribune voor ongeveer tweehonderdvijftig personen. De sporthal wordt beheerd door Spurd.

Naast het faciliteren van sportieve activiteiten wordt de sporthal binnenkort ook gebruikt als leverancier van zonne-energie. Momenteel is Opgewekt in Purmerend in overleg met projectpartners om concrete afspraken te maken met betrekking tot de uiteindelijke prijs per paneel. Zodra de prijs definitief is wordt dit bekend gemaakt op de website. Inwoners binnen de postcodes 1121, 1441, 1442, 1443, 1445, 1447, 1448, 1456, 1461 kunnen zich voor dit project inschrijven.

Informatie
Zon op De Kraal Purmerend is een samenwerking tussen de Gemeente Purmerend, Spurd, Coöperatie Zon op Purmerend en Opgewekt in Purmerend. Het project wordt begeleid door Gertjan van Keulen en Wim Wilschut, beide actief voor Opgewekt in Purmerend. Inschrijven en informatie: erik.treffers@opgewektinpurmerend.com. Secretariaat: Wonderfontein 25, 1448 RK, Purmerend. Telefoon  0299 430 738.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 comments

  1. Bep swart schreef:

    Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over het project zon op de kraal.

    1. Conny Dijkstra schreef:

      Goedendag, hierbij de gegevens voor als u op informatie wilt ontvangen: Inschrijven en informatie: erik.treffers@opgewektinpurmerend.com. Secretariaat: Wonderfontein 25, 1448 RK, Purmerend. Telefoon 0299 430 738.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *