Zomerprijsvraag met kans op gratis museumbezoek

01/08/2020

Nu veel bewoners de vakantie min of meer verplicht dicht bij huis doorbrengen, wil de redactie ze een hart onder de riem steken met een leuke prijsvraag. Ook in onze eigen stad kan het vakantiegevoel toeslaan. Als het weer een beetje meewerkt is er veel mogelijk, zoals zwembadje in de tuin, buiten spelen, skaten, varen in de wijk, sportief bezig zijn, noem maar op. De redactie van weidevenner.nl is benieuwd naar leuke foto’s, waarop te zien is hoe leuk het is om in Purmerend vakantie te vieren.

Regelmatig zullen de leukste kiekjes geplaatst worden op de website en aan het einde van de schoolvakantie zal een deskundige jury de leukste, ontroerendste of gekste foto uitkiezen. De prijs is een door het Purmerends Museum beschikbaar gestelde toegangskaart voor een bezoek aan het museum met het hele gezin. 

Foto’s kunnen worden ingestuurd tot maandag 14 september naar redactieweidevenner@gmail.com onder vermelding van zomerprijsvraag 2020 en moeten zijn gemaakt in Nederland in de periode 28 juli tot 7 september 2020. Let op: Vraag toestemming aan personen die op de foto staan. Insturen betekent dat u akkoord gaat met het plaatsen van de vakantiefoto en een foto van de uitreiking van de prijs. Vermeld bij insturen waar en wanneer de foto is gemaakt en wie erop staan. Vergeet niet uw (mail)adres en/of telefoonnummer te vermelden.

De redactie op vakantie in de tuin

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *