Winterfair in Heel Europa

01/11/2016

Zin in een leuke avond met heerlijke glühwein, warme chocomel en lekkers? Op vrijdagavond 4 november is er van 19.00 uur tot 23.00 uur een gezellige winterfair in de binnentuin van Heel Europa. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

De binnentuin staat vol met leuke stands waar u heerlijk kunt shoppen voor de decembermaand. De gang van Heel Europa wordt omgetoverd tot een ‘wellnesstraat’ waar je terecht kunt voor een ontspannende voet- of stoelmassage. Kapsalon De Kniphaven geeft kleur- en kappersadviezen op maat en ook een schoonheidsbehandeling of een healing behoort tot de mogelijkheden. De winterfair wordt muzikaal omlijst door Guido Scope, ook uit Weidevenne. Bij binnenkomst krijgt elke bezoeker een lootje. Tussen 21.30 en 22.00 uur worden er prijzen bekend gemaakt die beschikbaar zijn gesteld door de kraamhouders. Noteer de datum in uw agenda voor een gezellige en ontspannen avond.

Alle informatie over deze gezellige avond, standhouders en deelnemers aan de wellnesstraat vind je op de website van Heel Europa en op Facebook.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *