Winterexpositie Kerkhofgalerie op 10 februari

30/01/2013

Voor het eerst in het 5-jarig bestaan van Kerkhofgalerie en beeldentuin Overweersepolderdijk begint het seizoen met een schitterende winterexpositie in en om de gerestaureerde kapel van dit kerkhof. De kapel wordt uitgebreid met een grote tent. Ook zullen er werken geëxposeerd worden in de onderruimte en in de urnenmuur.

Dertig beeldende kunstenaars uit Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend, Utrecht, Warder, Westzaan, Wormer en Zuid-Oostbeemster exposeren ieder maximaal 5 werken.

Het aardige van deze expositie is dat de kunstenaars verschillende disciplines vertegenwoordigen, zoals schilderijen, aquarellen, monoprints, houten objecten, foto’s, keramiek en beelden. Daarnaast zal er ook een groot aantal kunstkaarten te koop zijn. Er is een grens gesteld aan de prijs van het te exposeren werk. Alle werken zijn te koop voor minder dan € 100,–.

Dit alles wordt in winterse sfeer geëxposeerd en kan onder het genot van een kopje koffie of thee, een glas glühwein of warme chocolademelk bekeken worden. Veel van de kunstenaars zullen ook aanwezig zijn.

Mevrouw Gré Los, voorzitter van de Stichting Kerkhof Overweersepolderdijk opent op 10 februari om 12.00 uur de expositie, zie ook: www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl

U bent van harte welkom.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *