Winnaar zomerprijsvraag weidevenner.nl

06/09/2021

De winnende foto.

De oproep voor foto’s die laten zien hoe leuk het is om vakantie te vieren in je eigen stad leverde een aantal leuke plaatjes op. Het blijkt dat vakantie vieren in Purmerend, vrijwillig of verplicht, helemaal niet zo erg is. Het weer was deze zomer niet geweldig, maar toch heeft de redactie een aantal leuke zomerse foto’s ontvangen. Uit de foto van de winnaars Robin met zijn vader Maarten blijkt dat je daarvoor alleen een opblaasboot en water vlakbij hoeft te hebben en dat komt goed uit, want water is er genoeg te vinden in Weidevenne.

De boot werd na lang zoeken gevonden op Facebook en Robin van 6 jaar en zijn zusje Sam (4 jaar) hebben er veel plezier mee beleeft. Moeder Claudia is erg blij dat er in het water bij de Mississipistraat steigertjes zijn geplaatst, hierdoor is het goed mogelijk om bij het water te komen. Zij was ook degene die met het idee kwam om de foto in te sturen. De boot heeft meteen een naam gekregen en heet vanaf nu  Winnaar. Robin is blij met zijn prijs en weet precies wat hij gaat kopen met zijn cadeaubon van Cruijff Speelgoed. “Ik wil mijn Legoset van Mario’s uitbreiden dus ik ga vanmiddag gelijk op pad!”.

De weidevenner.nl bedankt alle inzenders en feliciteert de blijde winnaars van harte.  Er wordt nagedacht  over een najaarspuzzel, dus blijf Weidevenner.nl in de gaten houden.

Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief kan door op deze link te klikken. Dan blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen in Weidevenne, Kop West en Centrum. Heeft u nieuws of iets te melden uit de buurt? Stuur een bericht of aankondiging  naar redactieweidevenner@gmail.com.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *