Wijkkranten weer in de bus 

11/05/2022

De zeven edities van de Wijkkrant zijn deze week weer in de bus gevallen. Het is de derde editie van dit jaar en de redactie van Weidevenne maakte er weer een prima geheel van. Door weer en wind trokken ze er op uit om nieuwtjes en bijzonderheden in de wijk op te sporen en te verslaan. Gerjan Stolp (Werkom) zorgde voor een prettig leesbare krant. Er zijn een aantal interessante onderwerpen bekeken, besproken, gefotografeerd en beschreven.

De krant opent met een artikel over de nasleep van de gemeenteraadsverkiezingen en aankondiging van de nieuwe wijkwethouder Thijs Kroese. Wijkmanager Michael Lanting laat weten blij te zijn dat hij na alle coronaperikelen weer de wijk in kan. De redactie meldt dat Weidevenne, als jongste wijk, (?) een feest moet missen bij het 25 jarig bestaan. Maar… er zit een verrassing in het vat.

Kermis
WelzijnWonenPlus gaat van start met een pilot respijthulp en Cultuurhuis Whereland organiseert een workshopweekend. Een groot artikel is gewijd aan Home-Start, een organisatie die zich inzet voor gezinnen met jonge kinderen. Ook van het feest van  de kermis op het Abel Tasmanplein wordt nog even nagenoten en de nieuwe wijksportcoach, Joeri Hamering stelt zich voor. De bekende ‘Ken je wijk’ foto kan weer opgelost worden, evenals een woordzoeker voor de puzzelaars.

Nieuwsbrief
Heeft u geen wijkkrant ontvangen of een Nee-Nee sticker op de bus?  De wijkkranten Weidevenne en Centrum zijn digitaal te vinden op www.weidevenner.nl  onder het kopje digitale wijkkranten.  Aanmelden voor de wekelijkse gratis digitale Nieuwsbrief van weidevenner.nl kan door op deze link te klikken. Dan blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen in Weidevenne, Kop West en Centrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.