Wijkkrant Weidevenne weer op de mat

10/02/2019

De eerste wijkkrant van het nieuwe jaar is verleden week weer in de bus gevallen. Ook deze keer vol leuke artikelen en zeer de moeite waard om te lezen, en zo als wijkbewoner op de hoogte te blijven van zaken die spelen in Weidevenne. Deze keer wordt uitgebreid ingegaan op de oproep van boswachter Chris Rost, van Landschap Noord-Holland, vorig jaar in de wijkkrant voor vrijwilligers, om natuurgebied Weideveld op te knappen. De redactie van de wijkkrant ging op een zaterdag kijken wat de oproep teweeg heeft gebracht.

Verder is er aandacht voor activiteiten op OBS De Nieuwe Wereld, waar leerlingen vanwege een schoolproject op het stadhuis werden ontvangen door wethouder Paul van Meekeren. Daarnaast zijn op de school robots, iPads, een drone en een 3D-printer te vinden. Voor de sportievelingen is er een verslag over de komst van een hardlooppad in Weidevenne, en puzzelaars kunnen weer een prijs verdienen met de rubriek Ken je wijk.

Afscheid
Onder het motto ‘Even voorstellen’ maakt wijkagent Ilse Molenaar haar opwachting en vertelt in een leuk interview wie ze is, wat ze doet en hoe ze tegen haar baan aankijkt. Maar er is ook ruimte voor een afscheid. Linda Kas gaat de redactie van de Wijkkrant Weidevenne na ruim drie jaar verlaten. Dat was op het eerste gezicht nogal spannend, want hoe moest het nu verder, maar gelukkig is het team versterkt met een aantal nieuwe redactieleden. Ideeën, tips, verslagen of aankondigen voor in de wijkkrant zijn welkom op info@weidevenner.nl.

Melden
Geen wijkkrant ontvangen? Neem contact op met Rodi verspreiding, tel. 0226-331020 of mail: verspreiding@rodi.nl. Graag ook een melding naar de redactie info@weidevenner.nl. De wijkkrant kan worden afgehaald bij de displays bij Kwalitaria en de Primera op het Van Damplein, bij de dierenarts aan de Gangeslaan en is ook digitaal te lezen op weidevenner.nl/wijkkranten-digitaal/

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 comments

  1. Phartog schreef:

    Niet hier : saint helenabaai

  2. A Bernhard schreef:

    Kop v West, gebouw in aanbouw aan zijde Wolgalaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *