Wijkkrant Weidevenne weer in de bus

12/05/2019

Wijkkrant Weidevenne editie mei is weer bij de bewoners op de mat gevallen of in de brievenbus gekomen. De redactieleden Willem Blom, Ria Groot, Marjolein Jonk,  Peter Mackaay en Adrie Wien zijn op pad geweest om een leuke en interessante wijkkrant te maken. Ook deze keer is de krant gevuld met een tiental artikelen en verslagen uit Weidevenne. Op de voorpagina wordt kennisgemaakt met kunstschilder Gerda Keizer die al vijftien jaar schilderen gebruikt als uitlaatklep en nu bezig is met een ‘honderdgezichtenjournaal’.

Ook wordt nog even teruggekomen op de aankondiging van het experiment met een stationspiano (1 april) en het in het losloopgebied achterlaten van gevulde (!) hondenpoepzakjes. Dat wijkmanager Michael Lanting niet de hele dag achter zijn bureau zit, blijkt uit een verslag van zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor bewoners die nog niet weten van het bestaan van het sociaal wijkteam (kantoor op de hoek in Heel Europa) wordt uitgebreid uitgelegd hoe ze werken en wat de mogelijkheden zijn.

Cadeaubon
Naast een artikel over school Kuna Mondo (samen in één wereld) is er aandacht voor een nieuwe winkel op het Van Damplein en de overlast van bomen die allergieklachten en vieze neerslag veroorzaken. Ook is er een terugblik naar de informatieavond van de bewonersgroep HOP Weidevenne en de start van Parklopen in het groengebied. Natuurlijk is er voor de puzzelliefhebbers weer nieuwe opgave met als prijs een cadeaubon.

In de bus

Hopelijk behoren bezorgerklachten tot het verleden, maar is de wijkkrant onverhoopt niet in de bus gekomen, kan dat worden gemeld bij  www.rodimedia.nl/contactbezorgklacht. De kranten zijn ook af te halen bij de gele displays in Heel Europa, de dierenarts aan de Gangeslaan en Kwalitaria op het winkelcentrum (Van Damplein). De wijkkranten Weidevenne en Centrum zijn te lezen op www.weidevenner.nl.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *